D'Ukes

D'Ukes

Ukulele Duo The D'Ukes

Ukulele duo The D’Ukes. Twee woest aantrekkelijke heren uit Den Bosch met ieder hun eigen ukulele, hun stem, en een koffer vol meeklappers, meezingers en meedansers. Muziek in de kroeg. In uw huiskamer. Op straat. Voor groot of klein publiek. Op uw personeelsfeest. Op de verjaardag van moeder. De bruiloft van opa en oma. U bepaalt de muziek. The D'Ukes maken het feestje.

(English) Ukulele duo The D'Ukes. Two madly attractive guys from Den Bosch with their own ukulele, their own voices, and a suitcase full of sing-alongs and dance-alongs. Music in the pub. In your living room. On the street. For a large or a small audience. At your company party. Your mothers birthday. Your grandparents 50the wedding anniversary. You choose the music. The D'Ukes make the party.

T 06 - 23 09 31 83 - M andrehendriks@home.nl

zondag 15 januari 2012

The D'Ukes op het 19e Annual Picking Party 2012

Zaterdag 14 januari 2012 stonden The D'Ukes op het podium bij de negentiende Annual Picking Party in Leiden.


In de eerste plaats grote complimenten voor de organisatie. Een geweldig festival met veel liefde en aandacht voor zowel de muziek als voor de muzikanten. Behalve een groot aanbod aan goede optredens was er alle gelegenheid om samen te spelen en bij te praten met oude en nieuwe muziekvrienden.

The D'Ukes hebben genoten van een leuk en dankbaar publiek op een prachtig podium. En het publiek sloot The D'Ukes duidelijk in de armen. De Picking Party is een absoluut old school Bluegrass festival, waar “experimenten” niet altijd op prijs worden gesteld. Toch hebben The D'Ukes zonder typische Bluegrass instrumenten en met een eigen benadering van Bluegrass muziek toch de uitnodiging in de zak om volgend jaar terug te komen.

Op die uitnodiging gaan The D'Ukes graag in. Tot volgend jaar in Leiden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten