D'Ukes

D'Ukes

Ukulele Duo The D'Ukes

Ukulele duo The D’Ukes. Twee woest aantrekkelijke heren uit Den Bosch met ieder hun eigen ukulele, hun stem, en een koffer vol meeklappers, meezingers en meedansers. Muziek in de kroeg. In uw huiskamer. Op straat. Voor groot of klein publiek. Op uw personeelsfeest. Op de verjaardag van moeder. De bruiloft van opa en oma. U bepaalt de muziek. The D'Ukes maken het feestje.

(English) Ukulele duo The D'Ukes. Two madly attractive guys from Den Bosch with their own ukulele, their own voices, and a suitcase full of sing-alongs and dance-alongs. Music in the pub. In your living room. On the street. For a large or a small audience. At your company party. Your mothers birthday. Your grandparents 50the wedding anniversary. You choose the music. The D'Ukes make the party.

T 06 - 23 09 31 83 - M andrehendriks@home.nl

zaterdag 1 oktober 2011

Ukulele Duo The D'Ukes gaat van start

Wij zijn Andre Hendriks en Thako van den Heuvel: Ukulele Duo The D´Ukes. Sinds enige maanden zijn we druk bezig met repeteren en het samenstellen van repertoire voor alle soorten van optredens. Daarbij ligt de nadruk op nummers die makkelijk mee zijn te zingen of minimaal lastig zijn om bij stil te blijven zitten. Feestmuziek dus.

In eerste instantie lijkt het vreemd om dan te kiezen voor de kleine ukulele als instrument. Maar daar zijn wij het natuurlijk niet mee eens.
In onze ervaring is het verdraaid lastig chagrijnig te blijven, als je een ukulele hoort. Het instrumentje maakt gewoon vrolijk. Het is ook enorm veel eenvoudiger mee te nemen naar een optreden. Met twee koffertjes stappen we een huiskamer binnen en vijf minuten later begint ons optreden. Mochten er wat meer volume nodig zijn, dan nemen we onze eigen, mobiele geluidsinstallatie mee. En als er al een geluidsinstallatie aanwezig is, prikken we daar zo op in.

Wij spelen op ieder feestje. Verjaardagen, jubilea, personeelsfeesten, buurtfeesten. Het kan in de kroeg, maar ook in een zaaltje of letterlijk in uw eigen huiskamer. Met twee vierkante meter podium, kunnen wij onze gang gaan.

Voor boekingen: Telefoon: 06 - 23 09 31 83 Mail: The_Dukes@ovi.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten